• Wide screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default
  • style1
  • style2
  • style3

Βιβλία στα ελληνικά Εκτύπωση E-mail
Ελληνικά βιβλία

Βιβλία στα ελληνικά       

 
 Ο Ουράνιος άνθρωπος - Brother Yun, Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση, 2008 (δεν αξιολογείται)

yunΔεν μπορείς να το αφήσεις κάτω και όταν το κάνεις στο τέλος, θα έχεις μια τελείως νέα άποψη τι σημαίνει να είσαι μαθητής του Ιησού. Με δυσκολία διέκοπτα την ανάγνωσή του και όταν το έκανα, έψαχνα την επόμενη ευκαιρία για να συνεχίσω το διάβασμα της υπερφυσικής ιστορίας ενός ταπεινού κινέζου εργάτη. Πάνω στις σελίδες του υπάρχουν ακόμα τα σημάδια από τα δάκρυα μου που έπεφταν...

Λίγα σχόλια ακόμα...

"Βιβλίο που αλλάζει ζωές ! Απίστευτο ! Τι Θειο Χρίσμα. Ευχαριστώ το Θεό που βρήκα αυτό το βιβλίο"

"Το βιβλίο είναι καταπληκτικό! Δεν μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου μετά που το διάβασα!"

 

 "Στην πράξη θα έδινα σ' αυτό το βιβλίο ένα '10' (με άριστα το 5) !! Είμαι ο βιβλιοθηκάριος στην εκκλησία μου και διαβάζω 3-4 βιβλία την βδομάδα. Αυτό είναι το ΑΠΟΛΥΤΩΣ καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει στα τελευταία δέκα χρόνια!! Το άρχισα μια μέρα και έμεινα μέχρι τις 2 το πρωί για να το τελειώσω. Προσεύχομαι η ζωή νου να μην είναι ποτέ πια η ίδια. Σ' ευχαριστώ αδελφέ Yun, που προκαλείς όλους εμάς του Δυτικούς πιστούς!!" 

"Το βιβλίο είναι απίστευτο! Μου άνοιξε τα μάτια στους σύγχρονους διωγμούς των πιστών και προκάλεσε κάθε περιοχή στο βάδισμά μου με τον Θεό. Ήμουν με δάκρυα τόσες πολλές φορές καθώς διάβαζα τη ασυνήθιστη ιστορία του αδελφού Yun."

"Από το πρώτο κιόλας κεφάλαιο, ήμουν με κομμένη την ανάσα! Μετά την Γραφή είναι το πιο πειστικό βιβλίο που έχω ποτέ διαβάσει. Συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο πόσο καλό είναι να γνωρίζεις τον Ιησού και πόσο κυρίαρχος είναι πάνω σ΄όλο τον κόσμο και στις ζωές μας. Το βιβλίο με έπεισε να επιθυμήσω μια πιο αφιερωμένη ζωή για το Θεό δίνοντάς μου μια καρδιά για τα έθνη και τις Γραφές και να ανανεώσει μέσα μου την αίσθηση της ανάγκης για την παρουσία Του."

''Ίσως αρχίσεις να το διαβάζεις στον καναπέ, αλλά θα το τελειώσεις στα γόνατα!''    Reinhard Bonnke

Ευχαριστούμε την Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση που διαθέτει το βιβλίο ΔΩΡΕΑΝ! (Τηλ. : 210 77 79 845)


ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ - James A. Stewart (Εκδόσεις "Βιβλικό Μήνυμα") (!)

ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ - James A. Stewart (Εκδόσεις "Βιβλικό Μήνυμα") (!)

Ένα κύριο χαρακτηριστικό της αναζωπύρωσης είναι ο αυθορμητισμός της. Είναι ένα κίνημα που δεν μπορεί να μπει σε καλούπια, όπως γίνεται με μία σειρά ομιλιών ή διαφόρων εκδηλώσεων. Δεν είναι δυνατόν να παραχθεί με μηχανές ή να διαφημιστεί με αφίσες. Δεν θα έρθει όταν δεν υπάρχει η απαιτούμενη, ολοκληρωτική αφιέρωση στον Ιησού για να οδηγήσει τις καρδιές μας και να λάβουμε από Εκείνον την ουσία της ζωής. Δύο πολύ καλά βιβλία από έναν εργάτη του Θεού που είναι παράδειγμα για μας σήμερα. Κατά την γνώνη μας, δύο απ' τα 10 σημαντικότερα βιβλία στα ελληνικά. Απαραίτητο να διαβαστούν από εκείνους που ζητάνε την παρουσία του Θεού στη χώρα μας.


Η ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ (ASUZA STREET) - Frank Bartleman (Εκδόσεις "Ανώγειο") (!)


Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ - Smith Whiglesworth (Εκδόσεις "Ανώγειο") (!)


Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ - Mario Murillo (!)

Ο σατανάς δεν επιθυμεί να θάψει την κουβέντα που κάνουμε για αναζωπύρωση, αλλά μάλλον θέλει να μας συγχαρεί και ο ίδιος γιατί μονάχα λέμε ότι την θέλουμε. Διασκεδάζει με τις πομπώδεις συμβολικές προσπάθειές μας να φέρουμε την αναζωπύρωση. Η κρίσιμη μάζα είναι ένας όρος της πυρηνικής φυσικής. Αναφέρεται στην ελάχιστη ποσότητα ραδιενεργού υλικού που μπορεί να προκαλέσει μία αλυσιδωτή πυρηνική αντίδραση. Αυτό το βιβλίο ψάχνει να βρει εκείνους που και μπορούν και θα διατηρήσουν μία αλυσιδωτή αντίδραση δόξας στο έθνος τους. Εάν είσαι ένας απ' αυτούς αυτο το μικρό βιβλίο είναι και για σένα.

 

Προσθεστε σχολιο


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σκέψεις & Προσευχή..

Video..

Υπάρχουν υπότιτλοι στα ελληνικά στο βίντεο...
Οι Λίγοι...
ΕΣΕΙΣ ?Διαβάστε άρθρα John Piper - Leonard Ravenhil - Paul Washer - Tim Conway - Charles Leiter.

Βιβλιοεπιλογές

Υπάρχουν τόσα βιβλία στα ράφια αλλά ποιά είναι εκείνα που εκφράζουν το θέλημα του Θεού ώστε η καρδια και ο νους να εκτεθούν στην αιωνιότητα και το έργο της χάρης να φαίνεται στην καθημερινότητα;

IN LIGHT OF ETERNITY - The Life of Leonard Ravenhill

justification-leiter

Πίσω από κάθε υγιή αντίδραση της σημερινής Εκκλησίας κρύβεται η κληρονομιά του Ravenhill. Είναι απίστευτο πώς αυτός ο άνθρωπος επηρέασε και καθοδήγησε την πορεία της Νύμφης στα τελαυταία 30-40 χρόνια.
Επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία στα ελληνικά, δεν είναι δυνατόν κανένας στην Ελλάδα  να εκτιμήσει την πολύτιμη προσφορά του.. Περισσότερα..

How_Saved_Are_We

JesusFreak

Βιβλία από e-jesus.gr

Βιβλιοπωλείο Ανώγειο - Προσφορές


Άρθρα σε μια σύντομη ματιά..

Σύνδεση

Συνδεθείτε και σχολιάστε άρθρα και γεγονότα..Ανάγνωση Γραφής (Αγγλικά)

Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Mark 1:1-28
Παρασκευή
Mark 1:29-2:12,Psalm 35:17-28
Σάββατο
Mark 2:13-3:6
Κυριακή
Mark 3:7-30
Every Day in the Word
www.esv.org