• Wide screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default
  • style1
  • style2
  • style3

ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

peace«Και η ειρήνη του Θεού ας βασιλεύει στις καρδιές σας, στην οποία και προσκληθήκατε σε ένα σώμα. Και γίνεσθε ευγνώμονες » (Κολ. 3:15).

Αυτό το εδάφιο περιέχει μια απίστευτη εντολή: ολόκληρο το σώμα του Ιησού Χριστού έχει κληθεί από τον Θεό να αφήσει την ειρήνη Του να βασιλεύσει και να κυβερνήσει τις καρδιές μας, τον νου και τα σώματά μας! Η ειρήνη του Θεού πρέπει να καθίσει ως κυβερνήτης πάνω από όλα. Και αν υπήρχε ποτέ μια εποχή που αυτή η κλήση χρειαζόταν να ακουστεί, αυτή είναι σήμερα, μέσα σε αυτή την ώρα της ταραχής και της σύγχυσης!

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 19:41
 
Πρώην μουσουλμάνος τώρα βαπτίζει μουσουλμάνους προσήλυτους

sahid-1Ο Σαχίντ είναι η απόδειξη ότι ο Θεός κινείται δυναμικά σε τμήματα της μουσουλμανικής πλειονότητας στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Ο Σαχίντ (Δεν είναι το πραγματικό του όνομα για λόγους ασφαλείας), είναι από τη Λιβύη και μεγάλωσε σαν αφιερωμένος Μουσουλμάνος.

"Όπως κάθε Λίβυος, όταν ήμουν μικρό παιδί, συνήθιζα να πηγαίνω στο σχολείο του Κορανίου," είπε ο Σαχίντ στο Leading The Way με τον Δρ Michael Youssef, μια χριστιανική τηλεοπτική και ραδιοφωνική διακονία που εκπέμπει σε περισσότερες από 190 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 14 Μάρτιος 2016 18:08
 
Η Παρουσία του Ιησού

familyΟι επισκέπτες αισθάνονται την παρουσία του Ιησού στο σπιτικό σας; Το άρωμα της αγιότητας Του διαπερνά την οικογένειά σας, τον γάμο σας, τις σχέσεις σας; Υπάρχουν δάκρυα μεσιτείας από από τα μέλη της οικογένειας, κραυγές συντριβής, μια ειλικρινή επιθυμία να διορθώσει τα λάθη; Ή μήπως η σάρκα κυριαρχεί;

Κάθε Χριστιανικό σπιτικό θα έπρεπε να είναι ένα υπερυψωμένο μέρος, ένα βουνό διαχωρισμού από τον κόσμο και τη σάρκα, μια άγια αίθουσα για δείπνο με τον Χριστό. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει σε πολλά χριστιανικά σπίτια, επειδή έχουν ήδη μολυνθεί από βρωμιά. Άσεμνη, χυδαία ανομία επιτρέπεται να εισέλθει μέσα από την τηλεόραση και το Διαδίκτυο.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 23:42
 
Ποιμένες, κηρύξτε για την επερχόμενη κρίση
Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 23:19

judged-by-the-lawΠοια είναι η μεγαλύτερη ηθική κρίση στην Αμερική σήμερα; Είναι η σεξουαλική αναρχία; Η έκτρωση; Το ανθρώπινο τράφικιν; Η κατάχρηση ουσιών; Κάτι άλλο;

Ως σοβαρά κι αν είναι αυτά τα ζητήματα, πιστεύω ότι η μεγαλύτερη ηθική κρίση στην Αμερική είναι η έλλειψη της συνείδησης του Θεού, αρχής γενομένης από την Εκκλησία. Είναι επιτακτική ανάγκη να ανακτήσουμε την επίγνωση του δέους του Θεού και αυτό σημαίνει ότι να κηρύξουμε και να διδάξουμε σχετικά με την αγιότητά Του, τη δικαιοσύνη Του και την κρίση Του.

Αυτά είναι τα βασικά θέματα της Καινής Διαθήκης, από τον Ιησού στον Παύλο, στον Πέτρο, στον Ιωάννη και καλά θα κάνουμε να επανέλθουμε σε αυτά τα θέματα στη διακονία μας του Λόγου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 23:35
 
ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΞΕΣΠΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΓΗ
Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 23:14

africa-revivalΜια χριστιανική αναζωπύρωση αγγίζει τα βορειότερο όρια της Αφρικής. Σε μια περιοχή που πριν ήταν εχθρική προς το Ευαγγέλιο, τώρα δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι ακολουθούν τον Ιησού.

Καθώς ο ήλιος δύει πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα, μουσουλμάνοι σε όλη τη Βόρεια Αφρική μεταστρέφονται σε πιστούς στον Ιησού Χριστό σε αριθμούς ρεκόρ.

"Αυτό που κάνει ο Θεός στη Βόρεια Αφρική, σε όλη τη διαδρομή από την Μαυριτανία μέχρι τη Λιβύη πραγματικά δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία των ιερααποστολών», δήλωσε ο Tino Qahoush, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Regent και σκηνοθέτης. Έχει αφιερώσει χρόνια ταξιδεύοντας στην περιοχή για να καταγράψει τη μεταμόρφωση.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 23:36
 

Σκέψεις & Προσευχή..

Video..

Υπάρχουν υπότιτλοι στα ελληνικά στο βίντεο...
Οι Λίγοι...
ΕΣΕΙΣ ?Διαβάστε άρθρα John Piper - Leonard Ravenhil - Paul Washer - Tim Conway - Charles Leiter.

Άρθρα σε μια σύντομη ματιά..

Σύνδεση

Συνδεθείτε και σχολιάστε άρθρα και γεγονότα..Ανάγνωση Γραφής (Αγγλικά)

Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Mark 1:1-28
Παρασκευή
Mark 1:29-2:12,Psalm 35:17-28
Σάββατο
Mark 2:13-3:6
Κυριακή
Mark 3:7-30
Every Day in the Word
www.esv.org