• Wide screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default
  • style1
  • style2
  • style3ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ Εκτύπωση E-mail
David Wilkerson

peace«Και η ειρήνη του Θεού ας βασιλεύει στις καρδιές σας, στην οποία και προσκληθήκατε σε ένα σώμα. Και γίνεσθε ευγνώμονες » (Κολ. 3:15).

Αυτό το εδάφιο περιέχει μια απίστευτη εντολή: ολόκληρο το σώμα του Ιησού Χριστού έχει κληθεί από τον Θεό να αφήσει την ειρήνη Του να βασιλεύσει και να κυβερνήσει τις καρδιές μας, τον νου και τα σώματά μας! Η ειρήνη του Θεού πρέπει να καθίσει ως κυβερνήτης πάνω από όλα. Και αν υπήρχε ποτέ μια εποχή που αυτή η κλήση χρειαζόταν να ακουστεί, αυτή είναι σήμερα, μέσα σε αυτή την ώρα της ταραχής και της σύγχυσης!

 
Η Παρουσία του Ιησού Εκτύπωση E-mail
David Wilkerson

familyΟι επισκέπτες αισθάνονται την παρουσία του Ιησού στο σπιτικό σας; Το άρωμα της αγιότητας Του διαπερνά την οικογένειά σας, τον γάμο σας, τις σχέσεις σας; Υπάρχουν δάκρυα μεσιτείας από από τα μέλη της οικογένειας, κραυγές συντριβής, μια ειλικρινή επιθυμία να διορθώσει τα λάθη; Ή μήπως η σάρκα κυριαρχεί;

Κάθε Χριστιανικό σπιτικό θα έπρεπε να είναι ένα υπερυψωμένο μέρος, ένα βουνό διαχωρισμού από τον κόσμο και τη σάρκα, μια άγια αίθουσα για δείπνο με τον Χριστό. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει σε πολλά χριστιανικά σπίτια, επειδή έχουν ήδη μολυνθεί από βρωμιά. Άσεμνη, χυδαία ανομία επιτρέπεται να εισέλθει μέσα από την τηλεόραση και το Διαδίκτυο.

 
Ποιμένες, κηρύξτε για την επερχόμενη κρίση Εκτύπωση E-mail
Michael l. Brown
Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 23:19

judged-by-the-lawΠοια είναι η μεγαλύτερη ηθική κρίση στην Αμερική σήμερα; Είναι η σεξουαλική αναρχία; Η έκτρωση; Το ανθρώπινο τράφικιν; Η κατάχρηση ουσιών; Κάτι άλλο;

Ως σοβαρά κι αν είναι αυτά τα ζητήματα, πιστεύω ότι η μεγαλύτερη ηθική κρίση στην Αμερική είναι η έλλειψη της συνείδησης του Θεού, αρχής γενομένης από την Εκκλησία. Είναι επιτακτική ανάγκη να ανακτήσουμε την επίγνωση του δέους του Θεού και αυτό σημαίνει ότι να κηρύξουμε και να διδάξουμε σχετικά με την αγιότητά Του, τη δικαιοσύνη Του και την κρίση Του.

Αυτά είναι τα βασικά θέματα της Καινής Διαθήκης, από τον Ιησού στον Παύλο, στον Πέτρο, στον Ιωάννη και καλά θα κάνουμε να επανέλθουμε σε αυτά τα θέματα στη διακονία μας του Λόγου.

 
Η Πύρινη Ρομφαία Εκτύπωση E-mail
Διάφοροι

Η Πύρινη Ρομφαία"Kαι κατά ανατολάς του παραδείσου της Εδέμ έθεσε (ο Κύριος ο Θεός) τα Χερουβείμ και την ρομφαία την φλόγινην, την περιστρεφομένην, διά να φυλάττωσι την οδόν του ξύλου της ζωής". Γένεσις 3:24.

Μια προσεκτική ματιά στα συμφραζόμενα, θα μας δείξει ότι η εσκεμμένη αυτή πράξη του Θεού να τοποθετήσει την πύρινη ρομφαία στην είσοδο της Εδέμ, ήταν ένα προληπτικό μέτρο κατά του Αδάμ, που βρισκόταν πια σε πτώση, και του γένους του, τώρα γνωστού ως "σάρκα", να επιχειρήσει να φτάσει ή να οικειοποιηθεί εκείνο που ανά τους αιώνες συμβολίζει την Άγια Ζωή του Θεού. Βασικά αυτή η ρομφαία δείχνει τον Χριστό ως τη Ζωή, την Οδό της Ζωής, και την Πηγή της Ζωής.

 
Οι "Πιστοί - Αφάνες" Εκτύπωση E-mail
Διάφοροι

Οι Την περασμένη εβδομάδα, εκατοντάδες χιλιάδες αφάνες εμφανίστηκαν εντελώς ξαφνικά στο Κλόβις, στο Νέο Μεξικό, αλλά δεν έφυγαν, όπως ήρθαν. Αυτή η μικρή πόλη θάφτηκε κάτω από μια χιονοστιβάδα από αφάνες. Οι κάτοικοι έπρεπε να καλέσουν την Άμεση Δράση για να τους βοηθήσει να βγουν έξω από τα σπίτια τους. Το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο, που η Εθνική Φρουρά κλήθηκε να βοηθήσει στη μάχη ενάντια στην εισβολή της αφάνας.

 
Ο Παγκόσμιος Πόλεμος κατά των Χριστιανών Εκτύπωση E-mail
Ιστορίες Μαρτύρων

Ο Παγκόσμιος Πόλεμος κατά των ΧριστιανώνΣτο βιβλίο του, Ο Παγκόσμιος Πόλεμος κατά των Χριστιανών που εξέδωσε το 2013 ο δημοσιογράφος John L. Allen Jr., επισημαίνει ότι στην Ερυθραία της Αφρικής, οι χριστιανοί φυλακίστηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στο Me’eter , αποκαλώντας τα «στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους χριστιανούς”. Θεωρεί ότι χιλιάδες είναι αυτοί που φυλακίστηκαν για την πίστη τους.

 
Το σκάνδαλο του Σταυρού. Εκτύπωση E-mail
Διάφοροι

Το σκάνδαλο του Σταυρού.Είναι ανεπίδεκτο αντιρρήσεων ότι οπουδήποτε κηρύχτηκε ή παρουσιάστηκε πιστά ο Σταυρός του Ιησού Χριστού, έφερε μεν ελπίδα και νέα ζωή σε πολλούς, αλλά μονίμως έγινε η αιτία μεγάλων αντεγκλήσεων και προβλημάτων.

Οπουδήποτε διδάχτηκε, προκάλεσε ανταγωνισμούς. Όπως ακριβώς και τα πρώτα χρόνια ήταν "σκάνδαλο" για τους Εβραίους, και "μωρία" για τους Έλληνες, έτσι και δια μέσου των αιώνων, ο Σταυρός του Χριστού δεν γίνεται αποδεκτός, και αυτό όχι μόνο από τους κοσμικούς, ως κοσμικούς, αλλά και από τη θρησκευτική κοινότητα.

 
Όχι Άλλα Πεντηκοστιανά Παπικά Αυτοκίνητα Εκτύπωση E-mail
Διάφοροι

mario-bergoglioΗ εκλογή του νέου πάπα είναι προφητικό ράπισμα στο πρόσωπο για την εγωκεντρική μας υπερβολή.

Δεν είμαι καθολικός, και ποτέ δεν κατανόησα πλήρως την ψύχωση των Καθολικών με την πολιτική του Βατικανού. Όμως παρακολουθώ το Βατικανό στενά από την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Jorge Mario Bergoglio της Αργεντινής έγινε ο 266ος πάπας και αμέσως απέκτησε 2 εκατομμύρια followers (και ακόμα καταμετρούνται) στο Twitter.

 
Πότε είναι η ώρα να φύγεις από μία εκκλησία; Εκτύπωση E-mail
Διάφοροι

living-a-church-1Αν δείτε κάποιο από αυτά τα επτά προειδοποιητικά σημάδια στην εκκλησία σας, η συμβουλή μου είναι να τρέξετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Ένας φίλος μου από την Αγγλία μου ζήτησε πρόσφατα συμβουλές σχετικά με ένα σοβαρό δίλημμα. Ο ποιμένας του είχε εμπλακεί σε εξωσυζυγικές υποθέσεις, όμως ο άνθρωπος ποτέ δεν παραιτήθηκε μετά το σκάνδαλο. Ο φίλος μου άρχισε να νιώθει όλο και πιο άβολα.

 
Ο ευαγγελιστής Steve Hill καλεί τους Χριστιανούς να σηκωθούν και να πολεμήσουν Εκτύπωση E-mail
Διάφοροι

Ο ευαγγελιστής Steve Hill καλεί τους Χριστιανούς να σηκωθούν και να πολεμήσουν
Ζούμε σε επικίνδυνους καιρούς και είμαι ταγμένος να εκθέσω τα σχέδια του Σατανά και στη συνέχεια να εκπαιδεύσω τους Χριστιανούς για το τι πρέπει να κάνουμε γι' αυτό.

Διαπιστώνουμε ότι πολλές εκκλησίες έχουν γίνει το ιερό του Σατανά. Ο Σατανάς μπορεί να καθίσει και να απολαύσει ένα μαλακό κήρυγμα.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 13

Σκέψεις & Προσευχή..

Video..

Υπάρχουν υπότιτλοι στα ελληνικά στο βίντεο...
Οι Λίγοι...
ΕΣΕΙΣ ?Διαβάστε άρθρα John Piper - Leonard Ravenhil - Paul Washer - Tim Conway - Charles Leiter.

Η Άποψή σας..

Στην Ελλάδα το Άγιο Πνεύμα εργάζεται με δυσκολία διότι...
 

Άρθρα σε μια σύντομη ματιά..

Σύνδεση

Συνδεθείτε και σχολιάστε άρθρα και γεγονότα..Ανάγνωση Γραφής (Αγγλικά)

Δευτέρα
Mark 3:31-4:25,Psalm 37:12-29
Τρίτη
Mark 4:26-5:20,Psalm 37:30-40
Τετάρτη
Mark 5:21-43
Πέμπτη
Mark 6:1-29
Παρασκευή
Mark 6:30-56
Σάββατο
Mark 7:1-23,Psalm 40:11-17
Κυριακή
Mark 7:24-8:10,Psalm 41:1-13
Every Day in the Word
www.esv.org