• Wide screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default
  • style1
  • style2
  • style3

Νέα απ'όλο τον Κόσμο


Πρώην μουσουλμάνος τώρα βαπτίζει μουσουλμάνους προσήλυτους Εκτύπωση E-mail

sahid-1Ο Σαχίντ είναι η απόδειξη ότι ο Θεός κινείται δυναμικά σε τμήματα της μουσουλμανικής πλειονότητας στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Ο Σαχίντ (Δεν είναι το πραγματικό του όνομα για λόγους ασφαλείας), είναι από τη Λιβύη και μεγάλωσε σαν αφιερωμένος Μουσουλμάνος.

"Όπως κάθε Λίβυος, όταν ήμουν μικρό παιδί, συνήθιζα να πηγαίνω στο σχολείο του Κορανίου," είπε ο Σαχίντ στο Leading The Way με τον Δρ Michael Youssef, μια χριστιανική τηλεοπτική και ραδιοφωνική διακονία που εκπέμπει σε περισσότερες από 190 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 14 Μάρτιος 2016 18:08
 
ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΞΕΣΠΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΓΗ Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 23:14

africa-revivalΜια χριστιανική αναζωπύρωση αγγίζει τα βορειότερο όρια της Αφρικής. Σε μια περιοχή που πριν ήταν εχθρική προς το Ευαγγέλιο, τώρα δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι ακολουθούν τον Ιησού.

Καθώς ο ήλιος δύει πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα, μουσουλμάνοι σε όλη τη Βόρεια Αφρική μεταστρέφονται σε πιστούς στον Ιησού Χριστό σε αριθμούς ρεκόρ.

"Αυτό που κάνει ο Θεός στη Βόρεια Αφρική, σε όλη τη διαδρομή από την Μαυριτανία μέχρι τη Λιβύη πραγματικά δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία των ιερααποστολών», δήλωσε ο Tino Qahoush, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Regent και σκηνοθέτης. Έχει αφιερώσει χρόνια ταξιδεύοντας στην περιοχή για να καταγράψει τη μεταμόρφωση.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 23:36
 
Μέλη εκκλησίας κακομεταχειρίζονται άστεγο μέσα στην εκκλησία Εκτύπωση E-mail

astegosΜέλη εκκλησίας κακομεταχειρίζονται άστεγο μέσα στην εκκλησία μη γνωρίζοντας ότι είναι ο ποιμένας τους μεταμφιεσμένος.

Ο ποιμένας Τζερεμάια Στήπεκ μεταμφιέστηκε σε άστεγο και πήγε στην εκκλησία με 10.000 μέλη που επρόκειτο να αναλάβει ως επικεφαλής ποιμένας εκείνο το πρωινό.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 19:29
 
Δολοφονία του ποιμένα Henry Rodriguez Εκτύπωση E-mail

bogota-pastorΜπογκοτά, Κολομβία – Ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, ζήτησαν την «πλήρη έρευνα» για τη δολοφονία του Διαμαρτυρόμενου ποιμένα Henry Rodriguez, ο οποίος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε κοντά στην εκκλησία του στην πρωτεύουσα Μπογκοτά, μετά από δεκάδες άλλους εκκλησιαστικούς ηγέτες, που σύμφωνα με αναφορές σκοτώθηκαν σε άλλα σημεία στην Κολομβία.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 29 Σεπτέμβριος 2012 13:19
 
Γιορτή για τον Ιησού γιά πάντα Εκτύπωση E-mail

Jesus CelebrationΤο γεγονός δημόσιας δοξολογίας, προσευχής και μαρτυρίας που γίνεται τα τελευταία 10 χρόνια, σε υποβαθμισμένους αλλά και κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώνει πιστούς απ' όλες τις αποχρώσεις των εκκλησιών, γύρω απ'το Όνομα του Ιησού, υπηρετώντας τον σπουδαίο σκοπό της ενότητας της Εκκλησίας!

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 05 Ιούνιος 2011 19:13
 
Αλγερία: Εκει που η αναζωπύρωση αρνείται να σταματήσει Εκτύπωση E-mail
AlgeriaΑπό τον Aidan Clay (Assist News)

Tizi Ouzu, Αλγερία - Ένας μαινόμενος όχλος ντόπιων Μουσουλμάνων ενοχλημένοι από την εμφάνιση της προσφάτως ανεγερθείσας εκκλησίας Tafat στο Tizi Ouzu της Αλγερίας, έλπιζαν ότι ένας μικρός εκφοβισμός θα τρόμαζε το εκκλησίασμα μια και καλή.

Ο όχλος όρμησε μέσα και λεηλάτησε το κτίριο σε μια νύχτα, κλέβοντας τον εξοπλισμό ηχοληψίας και βάζοντας φωτιά στην περιουσία της εκκλησίας. Σχεδόν όλα τα έπιπλα, οι Γραφές και οι ηλεκτρικές συσκευές καταστράφηκαν χωρίς τη δυνατότητα επιδιόρθωσης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 06 Μάρτιος 2011 01:40
 
Πώς το θάρρος μεταμορφώνει την ζούγκλα Εκτύπωση E-mail

peru-1Ένα ταπεινό ζευγάρι ιεραποστόλων στο Περού, o Jaime και η Telma Gomez, έδωσαν την καρδιά τους στον Ιησού το 1969 από την επιρροή Βαπτιστών ιεραποστόλων που ήρθα που ήρθαν από τις ΗΠΑ στην πόλη του Αμαζονίου, Γιουριμάγκουας. Μετά την αλλαγή του Jaime, ένιωσε ένα δυνατό κάλεσμα για διακονία, παρόλο που γνώριζε ότι δεν είχε τη δύναμη να ομολογήσει. Χωρίς να έχει εκτεθεί σε επιδράσεις των Πεντηκοστιανών, ένιωθε

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 19 Μάρτιος 2011 15:21
 
Τα μετρητά φεύγουν, καθώς έρχεται το τσιπ Εκτύπωση E-mail

cashless-2
Υπεύθυνοι τραπεζών έχουν προβλέψει τη μείωση της χρήσης των μετρητών καθώς οι συναλλαγές θα γίνονται μέσω των μικροτσίπ.

Τα ΜΕΤΡΗΤΑ οδηγούνται με γοργούς ρυθμούς στην εξάλειψη, δεδομένου ότι οι νέες τεχνολογίες απειλούν να τα εξαφανίσουν μέσα σε μια δεκαετία.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 17 Οκτώβριος 2009 09:48
 
Το επόμενο βήμα στην τρομοκρατία: Το μικροτσίπ Εκτύπωση E-mail

BiochipΕταιρία αναπτύσσει συσκευές υποδόριας λειτουργίας που θα ανιχνεύουν ‘βιο-απειλές’ ('bio-threats')

Πηγή: WorldNetDaily
Eταιρία που εδρεύει στη Φλόριντα των ΗΠΑ και καυχιέται για την πώληση του πρώτου και μοναδικού εγκεκριμένου από το κράτος ραδιο-μικροτσίπ που προορίζεται για εμφυτεύσεις σε ανθρώπους, στρέφει τώρα τις δραστηριότητές της προς την κατεύθυνση της «προπαρασκευής για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης» ("emergency preparedness"), ελπίζοντας να παρασκευάσει ένα μόσχευμα που θα μπορεί να ανιχνεύει στο αίμα αυτού που το «φοράει» την παρουσία του ιού της γρίπης των χοίρων ή άλλων ιών που αποτελούν ‘βιο-απειλή’.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 19 Μάρτιος 2011 15:19
 
Η συνέντευξη του Rousso για το σχέδιο της Νέας Τάξης Εκτύπωση E-mail

nea_pagosmia_taxi-4Το βίντεο (με ελληνικούς υπότιτλους) που θα δείτε παρακάτω είναι ένα από τα πιο σοκαριστικά ντοκουμέντα για τους σκοτεινούς ανθρώπους της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που δουλεύουν συστηματικά στο παρασκήνιο, για την εκπλήρωση του «οράματός» τους και την τελική επιβολή της Παγκόσμιας Τυραννίας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 19 Μάρτιος 2011 15:16
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 4

Ποιός;Η τελική απάντηση στην ερώτηση: Ποιός σταύρωσε τον Ιησού; Είναι:

Σκέψεις & Προσευχή..

Video..

Υπάρχουν υπότιτλοι στα ελληνικά στο βίντεο...
Οι Λίγοι...
ΕΣΕΙΣ ?Διαβάστε άρθρα John Piper - Leonard Ravenhil - Paul Washer - Tim Conway - Charles Leiter.

Βιβλιοεπιλογές

Υπάρχουν τόσα βιβλία στα ράφια αλλά ποιά είναι εκείνα που εκφράζουν το θέλημα του Θεού ώστε η καρδια και ο νους να εκτεθούν στην αιωνιότητα και το έργο της χάρης να φαίνεται στην καθημερινότητα;

IN LIGHT OF ETERNITY - The Life of Leonard Ravenhill

justification-leiter

Πίσω από κάθε υγιή αντίδραση της σημερινής Εκκλησίας κρύβεται η κληρονομιά του Ravenhill. Είναι απίστευτο πώς αυτός ο άνθρωπος επηρέασε και καθοδήγησε την πορεία της Νύμφης στα τελαυταία 30-40 χρόνια.
Επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία στα ελληνικά, δεν είναι δυνατόν κανένας στην Ελλάδα  να εκτιμήσει την πολύτιμη προσφορά του.. Περισσότερα..

How_Saved_Are_We

JesusFreak

Βιβλία από e-jesus.gr

Βιβλιοπωλείο Ανώγειο - Προσφορές


Άρθρα σε μια σύντομη ματιά..

Σύνδεση

Συνδεθείτε και σχολιάστε άρθρα και γεγονότα..Ανάγνωση Γραφής (Αγγλικά)

Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Mark 1:1-28
Παρασκευή
Mark 1:29-2:12,Psalm 35:17-28
Σάββατο
Mark 2:13-3:6
Κυριακή
Mark 3:7-30
Every Day in the Word
www.esv.org