• Wide screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default
  • style1
  • style2
  • style3

Η βαθύτερη τρύπα στον κόσμο και οι φωνές της κόλασης Εκτύπωση E-mail

The Kola Superdeep Borehole

Η βαθύτερη τρύπα στον κόσμο και οι φωνές της κόλασης

Η βαθύτερη τρύπα στον κόσμο που έγινε από τον άνθρωπο με τεχνητά μέσα, βρίσκεται στην Ρωσία και συγκεκριμένα στην χερσόνησο Kola. Είναι γνωστή με την ονομασία Kola Superdeep Borehole και έχει βάθος 12.262 μέτρα ( η τρύπα με το μεγαλύτερο μήκος στον κόσμο βρίσκεται στην περιοχή Al-Shaheen στο Κατάρ και έχει μήκος 12.290 μέτρα ).
Η πρώην Σοβιετική Ένωση ήταν τόσο περήφανη για αυτήν όσο ήταν και για τα διαστημικά της οχήματα και τα υποβρύχια της. Όπως φημολογείται, κάθε μέτρο που έσκαβαν ήταν και μια αποκάλυψη για τους επιστήμονες καθώς ένας αριθμός από ανωμαλίες και παράξενα γεγονότα συνέβαιναν κατά την διάρκεια της κατασκευής της και τα οποία ακόμη και σήμερα δίνουν τροφή για εικασίες.

Η διάτρηση ξεκίνησε στις 24 Μαΐου 1970. Για να πάρει κανείς μέρος στο σχέδιο έπρεπε να είναι πολύ τυχερός - μόνο έναςΗ βαθύτερη τρύπα στον κόσμο και οι φωνές της κόλασης ειδικός στους 1000 μπορούσε να πάει στο σημείο κατασκευής και να είναι ένας από αυτούς που άνοιγαν την τρύπα. Όλα τα μέλη της κατασκευαστικής ομάδας έπαιρναν ένα διαμέρισμα στην Μόσχα και λάμβαναν μηνιαίο μισθό ισοδύναμο με το ετήσιο εισόδημα ενός καθηγητή πανεπιστημίου. Υπήρχαν 16 εργαστήρια που εργαζόταν επάνω στην τρύπα ταυτόχρονα και του προγράμματος ηγείτο το υπουργείο γεωλογίας.

Η βαθύτερη τρύπα στον κόσμο και οι φωνές της κόλασηςΤο πρόγραμμα τέθηκε εκτός λειτουργίας το 1994. Το 1983 και έχοντας φθάσε σε βάθος 12 χιλιομέτρων, αποφάσισαν να σταματήσουν την διάνοιξη. Αφού λοιπόν ανοίχτηκαν 262 μέτρα επιπλέον (χρειάστηκαν μια δεκαετία για να καλύψουν αυτήν την απόσταση), το πρόγραμμα ακυρώθηκε οριστικά. Ο επίσημος λόγος ήταν η έλλειψη χρηματοδότησης αλλά άτομα εκ των έσω λένε ότι έγινε εξαιτίας υπερφυσικών φαινομένων που λάβαιναν χώρα μέσα στην τρύπα. Ο επικεφαλής τεχνικός της γεώτρησης διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ότι το πρόγραμμα δεν είχε την απαραίτητη χρηματοδότηση από τα επιστημονικά ιδρύματα και σταμάτησαν τις εργασίες επειδή "δαίμονες άρχισαν να ανεβαίνουν κάτω από το έδαφος".

Οι μακρινοί γαλαξίες έχουν εξερευνηθεί καλύτερα από τον άνθρωπο απ' ότι το εσωτερικό της γής. Το να φτάσουμε στα όρια τουΗ βαθύτερη τρύπα στον κόσμο και οι φωνές της κόλασης ηλιακού μας συστήματος ήταν ευκολότερο από το να πάμε 3 χιλιόμετρα σε βάθος. Οι περισσότερες από τις τρύπες δεν μπορούσαν να πάνε βαθύτερα από αυτό, επειδή όταν τα τρυπάνια έφταναν εκεί, συνέβαιναν απίστευτα πράγματα - έλιωναν από τις υψηλές θερμοκρασίες ή έλκονταν κάτω και οι τεχνικοί τραβούσαν στην επιφάνεια μόνο σκοινιά. Επιπλέον, από τις τρύπες οι άνθρωποι μπορούσαν να ακούσουν κραυγές και φωνές που δεν μπορούσαν να εξηγηθούν επιστημονικά.

Την δεκαετία του '70 οι επιστήμονες πήραν δείγματα από την επιφάνεια της Σελήνης και ανακάλυψαν ότι η σύσταση τους ήταν ίδια με τους βράχους που είχαν ληφθεί από το βάθος των 3 χιλιομέτρων.

Όταν τα τρυπάνια έφτασαν κοντά στο 13ο χιλιόμετρο, οι συσκευές στην επιφάνεια κατέγραψαν παράξενους ήχους στο πηγάδι. Παραξενεμένοι από αυτήν την απίθανη ανακάλυψη, οι εργάτες κατέβασαν ένα μικρόφωνο εξαιρετικά ανθεκτικό στην υψηλή θερμοκρασία σε συνδυασμό με άλλες αισθητηριακές συσκευές που κατέγραψαν ήχους από ανθρώπινα ουρλιαχτά. Οι εργάτες μπορούσαν να ορκιστούν ότι ακουγόταν σαν "φωνές από αμαρτωλούς στην κόλαση" και στην συνέχεια εντόπισαν μια ισχυρή έκρηξη άγνωστης φύσεως. Λίγες μέρες αργότερα, όταν οι εργασίες συνεχίστηκαν, δεν βρέθηκε τίποτα στο πηγάδι.

Η βαθύτερη τρύπα στον κόσμο και οι φωνές της κόλασηςΤο πρόγραμμα στοίχισε αρκετά χρήματα αλλά άξιζε τον κόπο και τα έξοδα καθώς όταν το τρυπάνι έφτασε σε βάθος 9.5 χιλιομέτρων έπεσε επάνω σε πετρώματα πλούσια σε χρυσό και διαμάντια. Η συγκέντρωση σε χρυσό ήταν 80 γραμμάρια ανά τόνο. Αυτό αποτελούσε πραγματικό θησαυρό καθώς η εμπορική εκμετάλλευση συνήθως ξεκινάει όταν η πυκνότητα είναι μόλις 4 γραμμάρια, ενώ τα μέρη με 10 γραμμάρια ανά τόνο είναι ελάχιστα στον κόσμο.

Επομένως, ακόμη και αν η κόλαση υπάρχει πραγματικά (πράγμα που πολύ αμφιβάλλω) -(Σημ: είναι άποψη του συγγραφέα του άρθρου και όχι δική μας!)- , είναι ένα υπέροχο μέρος γεμάτο με πολύτιμους λίθους και χρυσό, μολονότι είναι λιγάκι ζεστό για να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας.

Πηγή:  http://englishrussia.com

 

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ηχητικό ντοκουμέντο:

Dim lights

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 16 Μάιος 2010 19:53
 

Σχολια  

 
0 #7 ΠίστηΝίκος 2014-02-15 20:53
Ας πιστέψουμε στο ευαγγέλιο ..ας κοιτάξουμε στο έργο της θυσίας του Χριστού που είναι και το σπουδιαότερο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε... Και όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν την θέση τους..
Παράθεση
 
 
0 #6 RE: Η βαθύτερη τρύπα στον κόσμο και οι φωνές της κόλασηςΤέσα 2014-02-15 10:08
Λοιπον ολοι πιστεύουν σε αυτην την τρυπα και στις φωνες, εγω λοιπον οχι και ουτε προκειτε
Παράθεση
 
 
-2 #5 sounds from Hell 2010-12-30 19:01
Όπως μεταξύ ουρανού και γης κάπου υπάρχουν ζώντες Παναγία, Ιωάνης (Ευαγγελιστής), Προφήτης Ηλίας, Ενώχ, έχουμε και κάπου μεταξύ Γης και κολάσεως κάποιο χώρο όπου κατερρίφθησαν ζώντες "ως δε επαύσατο λαλών τους λόγους τούτους, ερράγη η γη υποκάτω αυτών(της συναγωγής Κορέ)32-και ηνοίχθη η γη και κατέπιεν αυτούς και πάντας τους ανθρώπους τους όντας μετά Κορέ...33-και κατέβησαν αυτοί΄...ζώντα(ες) εις άδου και εκάλυψεν αυτούς η γη, και απώλοντο εκ μέσου της συναγωγής..." Π.Διαθήκη Αριθμοί ιστ'.
Παράθεση
 
 
+2 #4 RE: Η βαθύτερη τρύπα στον κόσμο και οι φωνές της κόλασηςPanagiotis 2010-09-19 08:42
Εάν νομίζετε ότι αντικειμενική πληροφόρηση είναι μόνο οι εκπομπές του ΤΒΝ τότε λυπάμαι πολύ. Προσωπικά δεν δέχομαι άκριτα όποια ανοησία μου παρουσιάζουν. Όσο για την κόλαση προφανώς, για όσους πιστεύουν στο Θεό, είναι, ή θα είναι υπαρκτό μέρος. Σε καμμιά περίπτωση όμως δεν είναι στα έγκατα του πλανήτη μας. Η μελέτη στοιχειώδους γεωλογίας βοηθά αρκετά σε αυτό. Εκτός εάν μπερδευτήκατε με την αρχαία Ελληνική Μυθολογία. Επίσης είναι προβληματική η συλλογιστική του αφού υποστηρίζω κάτι αληθινό μπορώ να χρησιμοποιήσω ακόμη και hoaxes για να το υποστηρίξω. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;
Παράθεση
 
 
+10 #3 Wikipedia και πίστη 2010-09-12 13:26
Είναι σαφές ότι κοσμικοί κύκλοι και πηγές πληροφοριών που εξαρτώνται από μη χριστιανικούς σκοπόυς να μη δέχονται και βεβαίως να θεωρούν ακραίες τέτοιου είδους μαρτυρίες.

Από πότε αξιολογούμε τις μαρτυρίες που έζησαν άνθρωποι με κοσμικές εγκυκλοπαίδειες και απόψεις;

Από πότε ο λαός του Θεού τοποθετεί Θεϊκές προειδοποιήσεις βάσει κοσμικών αξιολογήσεων;

Ο κόσμος αναιρεί την Αγία Γραφή κατευθείαν από τη βάση της. Το παραπάνω άρθρο εξάλλου δεν αφαιρεί τίποτα από την πραγματικότητα της κόλασης και της αιώνιας κρίσης που τόσες φορές ο ίδιος ο Ιησούς ανέφερε.

Τα τελευταία χρόνια ο Θεός χρησιμοποιεί πολλούς αδερφούς για να μας προειδοποιήσουν γι’ αυτή την αλήθεια. Δεν είναι πολλά χρόνια που ο Ιησούς χρησιμοποίησε τη Mary Baxter, η οποία έγραψε ένα ολόκληρο βιβλίο και είναι διαθέσιμο στα χριστιανικά βιβλιοπωλεία. Ακόμα πιο πρόσφατα μία μαρτυρία που ακούστηκε απ’ άκρη σ’ άκρη ήταν εκείνη του Bill Wiese - 23 minutes in hell - και τόσες ακόμα (βεβαίως και από απίστους)…

Γιατί μας ενοχλεί η παραπάνω μαρτυρία, η οποία δεν παρεκτρέπεται καθόλου στα δεδομένα της Γραφής; Ή μήπως θα πρέπει σήμερα να ανατρέχουμε στην Wikipedia για να στηρίζουμε την πίστη μας;

Για πάρα πολλά χρόνια ήταν και είναι επίσημη και αποδεχτή σε όλη τη χριστιανική κοινότητα και μη.

Τέλος, αν αυτή η ομολογία είναι αληθής ή όχι, δεν αλλάζει την πίστη μας για την ύπαρξη της κόλασης, εφόσον αναφέρεται καθαρότητα στην Αγία Γραφή, που είναι ο κύριος γνώμονας για την πίστη μας.


Φυσικά δεν θέλουμε να αναρτούμε στη σελίδα οτιδήποτε ακούμε και βλέπουμε χωρίς να υπάρχει μια σοβαρή βάση πληροφόρησης από έγκυρες χριστιανικές πηγές.

Τώρα, τι σοβαρότητα έχουν τυχαίες (και μάλιστα ροζ!!) ιστοσελίδες που αναιρούν τόσο εύκολα ακόμα και το θέμα με τα πρωτόκολλα της Σιών, ας κρίνει ο καθένας..
Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας.
Παράθεση
 
 
+3 #2 more info hoaxPanagiotis 2010-08-23 06:06
Για περισσότερες πληροφορίες:
http://en.wikipedia.org/wiki/Well_to_Hell_hoax
http://www.popcrunch.com/15-of-the-greatest-hoaxes-of-all-time/
Παράθεση
 
 
+1 #1 hoaxPanagiotis 2010-08-23 06:01
Το παραπάνω άρθρο για τις δήθεν φωνές είναι παλιό γνωστό hoax που ανακυκλώνεται από διάφορους. Δεν έχει κανένα νόημα να το παρουσιάζετε στο site σας.
Παράθεση
 

Προσθεστε σχολιο


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ποιός;Η τελική απάντηση στην ερώτηση: Ποιός σταύρωσε τον Ιησού; Είναι:

Σκέψεις & Προσευχή..

Video..

Υπάρχουν υπότιτλοι στα ελληνικά στο βίντεο...
Οι Λίγοι...
ΕΣΕΙΣ ?Διαβάστε άρθρα John Piper - Leonard Ravenhil - Paul Washer - Tim Conway - Charles Leiter.

Βιβλιοεπιλογές

Υπάρχουν τόσα βιβλία στα ράφια αλλά ποιά είναι εκείνα που εκφράζουν το θέλημα του Θεού ώστε η καρδια και ο νους να εκτεθούν στην αιωνιότητα και το έργο της χάρης να φαίνεται στην καθημερινότητα;

IN LIGHT OF ETERNITY - The Life of Leonard Ravenhill

justification-leiter

Πίσω από κάθε υγιή αντίδραση της σημερινής Εκκλησίας κρύβεται η κληρονομιά του Ravenhill. Είναι απίστευτο πώς αυτός ο άνθρωπος επηρέασε και καθοδήγησε την πορεία της Νύμφης στα τελαυταία 30-40 χρόνια.
Επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία στα ελληνικά, δεν είναι δυνατόν κανένας στην Ελλάδα  να εκτιμήσει την πολύτιμη προσφορά του.. Περισσότερα..

How_Saved_Are_We

JesusFreak

Βιβλία από e-jesus.gr

Βιβλιοπωλείο Ανώγειο - Προσφορές


Άρθρα σε μια σύντομη ματιά..

Σύνδεση

Συνδεθείτε και σχολιάστε άρθρα και γεγονότα..Ανάγνωση Γραφής (Αγγλικά)

Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Mark 1:1-28
Παρασκευή
Mark 1:29-2:12,Psalm 35:17-28
Σάββατο
Mark 2:13-3:6
Κυριακή
Mark 3:7-30
Every Day in the Word
www.esv.org