• Wide screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default
  • style1
  • style2
  • style3

Πρώην μουσουλμάνος τώρα βαπτίζει μουσουλμάνους προσήλυτους Εκτύπωση E-mail

sahid-1Ο Σαχίντ είναι η απόδειξη ότι ο Θεός κινείται δυναμικά σε τμήματα της μουσουλμανικής πλειονότητας στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Ο Σαχίντ (Δεν είναι το πραγματικό του όνομα για λόγους ασφαλείας), είναι από τη Λιβύη και μεγάλωσε σαν αφιερωμένος Μουσουλμάνος.

"Όπως κάθε Λίβυος, όταν ήμουν μικρό παιδί, συνήθιζα να πηγαίνω στο σχολείο του Κορανίου," είπε ο Σαχίντ στο Leading The Way με τον Δρ Michael Youssef, μια χριστιανική τηλεοπτική και ραδιοφωνική διακονία που εκπέμπει σε περισσότερες από 190 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ο Σαχίντ πέρασε 14 χρόνια από τη ζωή του φοιτώντας σε μουσουλμανικά σχολεία, όπου διδάσκεται η αυστηρή ερμηνεία της ισλαμικής νομολογίας. Έγινε αυθεντία στο Κοράνι απομνημονεύοντας ακόμα και το ιερό μουσουλμανικό βιβλίο.

Αλλά όσο πιο πολύ ερευνούσε τους μουσουλμανικούς νόμους, τόσο περισσότερο απογοητευόταν με ό, τι διάβασε.

«Το Ισλάμ ήταν εντελώς εκτεθειμένο με την κρυμμένη πραγματικότητα του", δήλωσε ο Σαχίντ για τη μελέτη του Ισλάμ. "Σιγά-σιγά, είχα σοβαρές ανησυχίες σχετικά με το Ισλάμ."

Για να πάρει κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματά του, ζήτησε τη συμβουλή φίλων και της οικογένειας. Αλλά του είπαν να μην αμφισβητεί την πίστη του. Έγιναν ακόμη εχθρικοί.

"Μου είπαν ότι υπάρχει ένα εδάφιο του Κορανίου που προτρέπει τους μουσουλμάνους να μην αναζητούν απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με κάποια πράγματα, καθώς μπορεί να τους βλάψει αν ξέρουν τις απαντήσεις."

Η αμφιβολία, οι ερωτήσεις, οι ανακρίβειες της πίστης του βασάνιζαν τον Σαχίντ.

sahid-2"Ζούσα σε ένα αγώνα για περισσότερα από τέσσερα χρόνια," είπε ο Σαχίντ στο LTW σε ένα βίντεο που παρήγαγε ο οργανισμός.

Απελπισμένος και μελαγχολικός, ο Σαχίντ είπε ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει την πίστη των παιδικών του χρόνων και να γίνει άθεος.

"Έφτασα στο σημείο, όταν το Ισλάμ δεν είχε κανένα μέρος της ζωής μου και η θρησκεία έπαψε να υπάρχει και ο Μωάμεθ δεν σήμαινε τίποτα για μένα."

Ήταν περίπου τότε που ο Σαχίντ συνάντησε το «Kingdom SAT”, το δορυφορικό κανάλι του «Leading the Way”, που εκπέμπει 24 ώρες στον μουσουλμανικό κόσμο.

Με τη βοήθεια των συνεργατών του «Leading the Way» στη Μέση Ανατολή, Ο Σαχίντ συνδέθηκε κρυφά με Χριστιανούς στον Λίβανο και στην Ιορδανία και τελικά γνώρισε τον Ιησού Χριστό.

«Έμαθα ποιος είναι ο Ιησούς και πώς να είσαι Χριστιανός. Μελετήσαμε πώς να ζεις με τον Χριστό, να έχεις κοινωνία μαζί Του, και να είναι μέρος της εκκλησίας."

Μετά από αρκετούς μήνες εντατικών μελετών της Βίβλου, Shahid είπε ότι δεχόταν τη σωτηρία του Ιησού και βαφτίστηκε.

Εμπνευσμένος με αποκάλυψη της βαθιάς αγάπης του Θεού γι 'αυτόν, Shahid είπε ότι αισθάνθηκε αναγκασμένος να μοιραστεί την πίστη που μόλις είχε βρει, με τους συμπατριώτες του στη Λιβύη και άλλουες σε όλη την περιοχή.

«Δεν μπορούσα να κρατήσω το στόμα μου κλειστό», είπε ο Σαχίντ. «Έπρεπε να μοιραστώ τον Ιησού με τους άλλους."

sahid-3Σύμφωνα με το LTW, Ο Σαχίντ μοιραζόταν την αγάπη του Χριστού με μουσουλμάνους ακόλουθους και πολλοί έχουν στραφεί στην πίστη του Χριστιανισμού.

Δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από το Ισλάμ, το «Leading the Way» λέει ότι ο Σαχίντ έχει ξεκινήσει 11 εκκλησίες σε όλη τη Βόρεια Αφρική και την Ευρώπη και βαπτίζει μουσουλμάνους προσήλυτους.

Ο Σαχίντ μοιράστηκε πρόσφατα μια φωτογραφία με το «Leading the Way» που τον δείχνει να βαπτίζει νέους προσήλυτους στον Χριστιανισμό στις ίδιες ακτές της Βόρειας Αφρικής, όπου η ισλαμική τρομοκρατική ομάδα ISIS αποκεφάλισε 21 Κόπτες Χριστιανούς τον Φεβρουάριο του 2015.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του «Leading the Way»  Δρ Michael Youssef λέει ότι μαρτυρίες, όπως του Σαχίντ και αμέτρητων άλλων θα πρέπει να φέρουν ελπίδα και έμπνευση στο Σώμα του Χριστού.

Παρά τα βάσανα των χριστιανών, λέει το «Leading the Way»  ότι η ζωή του Σαχίντ είναι ένα πολύ ισχυρό παράδειγμα του πώς ο Θεός αλλάζει ζωές στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Πηγή:   http://www1.cbn.com/cbnnews/world/2016/march/former-muslim-now-baptizing-muslim-converts

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 14 Μάρτιος 2016 18:08
 

Προσθεστε σχολιο


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ποιός;Η τελική απάντηση στην ερώτηση: Ποιός σταύρωσε τον Ιησού; Είναι:

Σκέψεις & Προσευχή..

Video..

Υπάρχουν υπότιτλοι στα ελληνικά στο βίντεο...
Οι Λίγοι...
ΕΣΕΙΣ ?Διαβάστε άρθρα John Piper - Leonard Ravenhil - Paul Washer - Tim Conway - Charles Leiter.

Βιβλιοεπιλογές

Υπάρχουν τόσα βιβλία στα ράφια αλλά ποιά είναι εκείνα που εκφράζουν το θέλημα του Θεού ώστε η καρδια και ο νους να εκτεθούν στην αιωνιότητα και το έργο της χάρης να φαίνεται στην καθημερινότητα;

IN LIGHT OF ETERNITY - The Life of Leonard Ravenhill

justification-leiter

Πίσω από κάθε υγιή αντίδραση της σημερινής Εκκλησίας κρύβεται η κληρονομιά του Ravenhill. Είναι απίστευτο πώς αυτός ο άνθρωπος επηρέασε και καθοδήγησε την πορεία της Νύμφης στα τελαυταία 30-40 χρόνια.
Επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία στα ελληνικά, δεν είναι δυνατόν κανένας στην Ελλάδα  να εκτιμήσει την πολύτιμη προσφορά του.. Περισσότερα..

How_Saved_Are_We

JesusFreak

Βιβλία από e-jesus.gr

Βιβλιοπωλείο Ανώγειο - Προσφορές


Άρθρα σε μια σύντομη ματιά..

Σύνδεση

Συνδεθείτε και σχολιάστε άρθρα και γεγονότα..Ανάγνωση Γραφής (Αγγλικά)

Δευτέρα
Amos 4:1-6:14
Τρίτη
Amos 7:1-9:15
Τετάρτη
Πέμπτη
Jonah 1:1-4:11
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή
Nahum 1:1-3:19
Every Day in the Word
www.esv.org