• Wide screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default
  • style1
  • style2
  • style3

500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ Εκτύπωση E-mail

Ο ΘΕΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ - 15/12/2006 
 

Ο Ioan Peia είναι ένας προφητικός ηγέτης από τη Ρουμανία που υπηρετεί κινήσεις προσευχής σ' ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη και Ρωσία. Πιστεύει ότι ο Θεός σηκώνει ένα στρατό από 500 εκατομμύρια «φύλακες» παγκόσμια, μέσα στους οποίους είναι και κινήσεις όπως η προσευχή 24-7, η Παγκόσμια Φυλακή ( WWW - World Wide Watch ) και η Παγκόσμια Ημέρα Προσευχής, ακόμα σε πρώιμη φάση. Την περασμένη εβδομάδα σε ένα συνέδριο προσευχής στη Σιβηρία συμμερίστηκε αυτή τη συγκινητική ιστορία:

«Ήταν Νοέμβριος του 1997. Ο μικρότερος γιος μας ο Φίλιπ ήταν 10 μηνών εκείνη την εποχή και διαγνώστηκε ότι έπασχε από συγγενές γλαύκωμα στο αριστερό του μάτι. Οι γιατροί στη Ρουμανία μας είπαν ότι θα έχανε την όρασή του αν δεν εγχειριζόταν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ελάχιστα όμως νοσοκομεία στην Ευρώπη μπορούσαν να κάνουν αυτή την εγχείρηση σε ένα τόσο μικρό παιδί. Κάποιοι καλοί φίλοι από τη Σουηδία και την Αμερική μας βοήθησαν οικονομικά για να εγχειριστεί ο Φίλιπ στη Νέα Υόρκη και η γυναίκα μου η Μιρίνα τον συνόδευσε.

Εκείνο τον καιρό η ζωή ήταν πολύ δύσκολη στην οικογένειά μας . Μόλις είχα παραιτηθεί από τη Ρουμανική Ευαγγελική Συμμαχία έπειτα από επτά χρόνια έντονης διακονίας. Δεν είχα δουλειά και καθόλου εισόδημα και αισθανόμουν πολύ πίεση. Μια μέρα όμως πριν την εγχείριση, όταν βρισκόμουν στο σπίτι και εργαζόμουν στον υπολογιστή μου, άκουσα καθαρά τη φωνή του Θεού στο νου μου. Είπε: «Βασιζόμενος στην αγάπη, όταν κάνεις πράξη το θέλημά σου, τι θα ήθελες να κάνεις για τους αγαπημένους σου;» Σε μια στιγμή είδα όλα τα θέματα και αντιλήφθηκα ότι για το άτομο που αγαπώ περισσότερο, τη γυναίκα μου τη Μιρίνα, το πρωταρχικό πράγμα είναι ότι θέλω να την ευαρεστώ και να είμαι μαζί της. Τότε ο Κύριος είπε: «Αυτό είναι που κι Εγώ θέλω από σένα. Αυτό που Με ευχαριστεί περισσότερο είναι να έχεις οικειότητα μαζί Μου.»

Εξαιτίας της ενεργητικότητας των πρώτων χρόνων μετά την πτώση του κομμουνισμού - δούλευα κυριολεκτικά μέρα-νύχτα για τον Κύριο - δεν αφιέρωνα χρόνο μ' Εκείνον στην προσευχή, στην οικειότητα. Αντιλήφθηκα ότι αυτή ήταν η βαθύτερη αιτία που ο Κύριος με είχε βγάλει από τη δουλειά μου. Όταν συμμερίστηκα αυτό το πράγμα με τον Nicky Leung , ένα καλό φίλο από τον Καναδά, που με επισκέφτηκε εκείνη τη μέρα, το Άγιο Πνεύμα άρχισε να μας δίνει όνειρα για τις φυλακές της προσευχές σ' ολόκληρο τον κόσμο και «είδαμε» πώς οι αδελφοί και οι αδελφές από κάθε έθνος ενώνονταν, βάζοντας στην άκρη την καλύτερη ώρα της ημέρας για να έχουν οικειότητα με τον Κύριο. Ο στρατός αυξανόταν σε 500 εκατομμύρια αδελφούς και αδελφές, που προσεύχονταν μέρα και νύχτα σ' ολόκληρη την υφήλιο! Είδα το κύμα της προσευχής του «Φύλακα των Τελευταίων Ημερών» να ετοιμάζεται και να προετοιμάζει την επιστροφή του Κυρίου.

Ο Nicky Leung συνέλαβε την όραση με λέξεις και μετά από δύο ώρες άρχισα να τηλεφωνώ σε φίλους μου στη Ρουμανία για να ενωθούν στην παγκόσμια φυλακή. Σύντομα όμως κατάλαβα ότι όλοι οι ηγέτες ήταν σαν κι εμένα. Από τους 35 ηγέτες που τηλεφώνησαν μόνο δύο είχαν συστηματική ώρα προσευχής πάνω από μία ώρα τη βδομάδα.

Ελάχιστες ώρες αργότερα μέσα στη νύχτα έλαβα ένα τηλεφώνημα από τη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μια καλή μας φίλη η Annelies Schneller με ρώτησε για τον Φίλιπ. Είπε ότι στο σπίτι της βρισκόταν ένας Περουβιανός ποιμένας που ήθελε να προσευχηθεί για εκείνον. Ο ποιμένας προσευχήθηκε στα ισπανικά, η Annelies μετέφραζε στα αγγλικά, εγώ βρισκόμουν στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία και η προσευχή ήταν για τον Φίλιπ που βρισκόταν με τη μητέρα του στη Νέα Υόρκη. Μετά από κάμποση ώρα ο άνθρωπος του Θεού είπε: «Βλέπω τον άγγελο του Κυρίου ντυμένο με χρυσά ρούχα. Αγγίζει τον γιο σου . Ο γιος σου θεραπεύεται.» Το πίστεψα με όλη μου την καρδιά. Εκείνη τη στιγμή ήμουν σαν τον πατέρα στο Ευαγγέλιο του Ιωάννη που πίστευα τη θεραπεία του γιου του.

Την επόμενη μέρα περίμενα το αποτέλεσμα της επέμβασης. Η γυναίκα μου η Μιρίνα μοιράστηκε μαζί μου πόσο δύσκολα είχε περάσει η μέρα, καθώς η εγχείρηση είχε καθυστερήσει περισσότερο από οκτώ ώρες. Όταν τελικά ήρθε η σειρά του Φίλιπ, ο γιατρός αποφάσισε να μην τον εγχειρήσει, επειδή ανακάλυψε ότι η κατάσταση του ματιού του είχε βελτιωθεί κατά 70%! Άλλος ένας έλεγχος από κάποιον από τους καλύτερους γιατρούς επιβεβαίωσε ότι το μάτι του Φίλιπ είχε θεραπευτεί πλήρως. Και το μάτι του είναι καλά μέχρι σήμερα.

Κάτι συνέβη όμως εκείνο τον καιρό. Εξαιτίας της εσωτερικής πίεσης που προκάλεσε το γλαύκωμα, το αριστερό μάτι του Φίλιπ έχει γίνει λίγο μεγαλύτερο από το δεξί του μάτι. Κάθε φορά που τον αγκαλιάζω και βλέπω το χαμογελαστό του πρόσωπο, κοιτάζω μέσα στο μεγαλύτερό του αριστερό μάτι και βλέπω 500 εκατομμύρια φύλακες οικείοι με τον Θεό να προετοιμάζουν την επιστροφή του Κυρίου. Ο Φίλιπ είναι για μένα ένα προφητικό σημάδι. Βήμα - βήμα η όραση γίνεται πραγματικότητα, καθώς είμαστε μέρος αυτής της φανταστικής κίνησης του Αγίου Πνεύματος, που ξεσηκώνει τους φύλακες Του σ' ολόκληρο τον κόσμο.»


Στις 1-5 Δεκεμβρίου 2006 προωθήθηκε μία συνάντηση προσευχή για τους ηγέτες προσευχής από την Ευρώπη. Μαζεύτηκαν σε μια πόλη της Ρουμανίας, που ονομάζεται Σινά, όπως το όρος Σινά. Είναι κοντά στο μέρος όπου οι ηγέτες της προσευχής από την Ευρώπη έκαναν διαθήκη με τον Κύριο πριν μερικά χρόνια να είναι φύλακες για την ήπειρό τους.


Πηγή : Ioan Peia
 

 

Σχολια  

 
0 #2 RE: 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ 2010-12-25 10:14
Ο Κυριος να σας δινει χαρη,να συνεχιζετε το εργο αυτο της προσευχης,και να διατηρειται καιομενο το θυσιαστηριο στον Κυριο.
Παράθεση
 
 
+2 #1 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2010-06-08 09:01
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!
ΟΜΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΥΟ Η ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΩΜΑΣΤΕ!! !
ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!!!
Παράθεση
 

Προσθεστε σχολιο


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ποιός;Η τελική απάντηση στην ερώτηση: Ποιός σταύρωσε τον Ιησού; Είναι:

Σκέψεις & Προσευχή..

Video..

Υπάρχουν υπότιτλοι στα ελληνικά στο βίντεο...
Οι Λίγοι...
ΕΣΕΙΣ ?Διαβάστε άρθρα John Piper - Leonard Ravenhil - Paul Washer - Tim Conway - Charles Leiter.

Βιβλιοεπιλογές

Υπάρχουν τόσα βιβλία στα ράφια αλλά ποιά είναι εκείνα που εκφράζουν το θέλημα του Θεού ώστε η καρδια και ο νους να εκτεθούν στην αιωνιότητα και το έργο της χάρης να φαίνεται στην καθημερινότητα;

IN LIGHT OF ETERNITY - The Life of Leonard Ravenhill

justification-leiter

Πίσω από κάθε υγιή αντίδραση της σημερινής Εκκλησίας κρύβεται η κληρονομιά του Ravenhill. Είναι απίστευτο πώς αυτός ο άνθρωπος επηρέασε και καθοδήγησε την πορεία της Νύμφης στα τελαυταία 30-40 χρόνια.
Επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία στα ελληνικά, δεν είναι δυνατόν κανένας στην Ελλάδα  να εκτιμήσει την πολύτιμη προσφορά του.. Περισσότερα..

How_Saved_Are_We

JesusFreak

Βιβλία από e-jesus.gr

Βιβλιοπωλείο Ανώγειο - Προσφορές


Άρθρα σε μια σύντομη ματιά..

Σύνδεση

Συνδεθείτε και σχολιάστε άρθρα και γεγονότα..Ανάγνωση Γραφής (Αγγλικά)

Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Mark 1:1-28
Παρασκευή
Mark 1:29-2:12,Psalm 35:17-28
Σάββατο
Mark 2:13-3:6
Κυριακή
Mark 3:7-30
Every Day in the Word
www.esv.org